23 NİSAN KUTLU OLSUN

25.04.2024 7

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve ilk meclis başkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılını kutluyoruz.

Okulumuz öğretmenleri Şafak ESMER ve Meryem ACAR'ın öğrenciler ile birlikte düzenlemiş olduğu 23 Nisan Kutlamaları Doğançay İlkokulu velileri ve Doğançay Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir  ilgi ve coşkuyla karşılandı. Gerek programa hazırlık aşamalarında gerekse program esnasında öğrencilere ve velilere 23 Nisan tarihi ve milletimize kazandırdıkları hakkında bilgi verildi. Program sonrası düzenlenen fiziksel aktiviteler ve yöresel halk dansları ile de bayramda öğretmenler veliler ve öğrenciler arasındaki kuvvetli bağlar daha da güçlendirilirken eğlence dolu anlar yaşanıldı.

Doğançay İlkokulu olarak milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.